skip to Main Content
Medalja E Pare E Kosoves

Medalja e pare e Kosoves

Majlinda Kelmendi

Në RIO 2016, Kosovës medaljen e parë dhe atë të artë I a siguroi xhudistja Majlinda Kelmendi, e cila bëri që vendi ynë të hyjë në mesin e 100 shteteve të botës që kanë medalje të artë Olimpike.

Back To Top