skip to Main Content

Formimi i Ushtrisë

Forcat e Sigurisë së Kosovës Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është Forcë e re, profesionale, shumetnike, lehtë e armatosur dhe e uniformuar e Sigurisë e cila i nënshtrohet kontrollit demokratik, civil. Misioni i FSK-së është që të kryej operacionet…

Read More

Kosova ne FIFA

Ndërkombëtarizimi i futbollit Federata e Futbollit e Kosovës pas izolimit 25-vjeçar u bë anëtarja e 54-të e UEFA-s. Vendimi për anëtarësimin e FFK-s u morë në Kongresin e 45-të të UEFA-s, të mbajtur më 3 maj 2016 në Budapest të…

Read More

Kosova në Olimpiade

Ndërkombëtarizimi i Komitetit Olimpik të Kosovës Pas shumë lobimeve dhe kushtit primar të plotësuar për pesë federata Olimpike të ndërkombëtarizuara, Komiteti Olimpik i Kosovës u bë anëtare e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Vendimi historik u morë në Kongresin e KON-ut të…

Read More
Back To Top